långsiktigt & kostnadseffektivt

framgångsrika resultat

Om Xperta

Xperta är ett renodlat konsultbolag, det betyder att vi säljer inga licenser, vi säljer inga skrivartoner, vi äger inget datacenter och vi återsäljer ingen hårdvara. Det enda vi har är personer. Och kunskap. Massa kunskap. Vi tillför marknaden spetskompetens inom IT. 

Vi bygger våra lösningar på molnbaserade datacenter, kundens egna datacenter eller en blandning av de båda. Vi har stort fokus på Microsoftbaserade molntjänster och vårt huvudmål är att hjälpa våra kunder bli snabbare, mer effektiva och säkrare.

Xperta är ledande i den nya generationens IT-konsultbolag och vi arbetar med att hjälpa företag att få kontroll över sin IT. Vi leder vägen upp till molnet. Vår affärsidé är att förstå företags behov och göra medarbetarna till hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst. Vi har ett nära samarbete med Microsoft och fick 2015 utmärkelsen "Årets Microsoftpartner" inom området Cloud Productivity.  

Vi har funnits sedan 2006 och flera av oss har jobbat här i många år. Vi trivs tillsammans, vi gör roliga saker ihop och stöttar varandra. Nu är vi ca 40 personer anställda och vi sitter centralt nära Stureplan.

Läs mer om: Xpertas Integritetspolicy

Ett urval av våra kunder

Kontakta oss så ska vi hjälpa dig att spara både tid och pengar på att effektivisera ditt företags IT-infrastruktur.

Xperta AB
Jakobsbergsgatan 7
111 44 Stockholm

Tel: 08 - 411 26 40
Fax: 08 - 411 24 71