långsiktigt & kostnadseffektivt

framgångsrika resultat

Skype Cloud PBX

Ersätt ditt traditionella telefonsystem med samtalsfunktioner via Office 365 med Skype för företag – Online. Ring och ta emot affärssamtal på kontoret, hemma eller på resan – i telefonen, datorn eller en mobil enhet.

Skype-for-Business-logo-FI

Skype Cloud PBX gör det möjligt för dig att ersätta din befintliga PBX-växel och är tätt integrerad med Microsofts övriga produktivitetstjänster i molnet.Icon_CloudCallManagement_55x40

Skype Cloud PBX i Office 365 tillhandahåller de funktioner som du behöver för att kunna eliminera traditionella PBX - system, Cloud PBX finns som en del av prenumerationen på Office 365 Enterprise, Plan E5. Läs mer om Office 365 Plan E5.

Xperta är specialiserade på voice & telefoni i molnet och är en av få partners som kan stoltsera med att vara godkänd och certifierad SOF -partner för att integrera mobila tjänster och växlar i molnet. Skype Cloud PBX

Skype Operations Framework (SOF) är ett av Microsoft väl utvecklat ramverk för att kvalitetssäkra att man b.la som kund får en godkänd och kvalitetssäkrad installation av en behörig och kvalificerad partner som arbetar och efterlever de krav som är specificerat i SOF inför en integration av Skype Cloud PBX.
SOF omfattar hela kundlivscykeln, inklusive planering, leverans, adoption, drift och migration.

Läs mer om detta ramverk på skypeoperationsframework.com

Vi erbjuder Er som kund en teknisk vägledning och ansvarar för allt från design, implementering, driftsättning samt förvaltning med hjälp av Xperta Premium Cloud Services.

Vi hjälper Er också att bena ut eventuella frågetecken kring Cloud PBX och stöttar Er i ett eventuellt ROI arbete för att ni ska komma ett steg närmare telefoni i molnet.

Läs mer om Microsoft Skype Cloud PBX

Vänligen kontakta Johan Welander för mer information om Skype Cloud PBX.

Tel: 070 948 65 58 eller johan.welander@xperta.se 
Ett urval av våra kunder

Kontakta oss så ska vi hjälpa dig att spara både tid och pengar på att effektivisera ditt företags IT-infrastruktur.

Xperta AB
Jakobsbergsgatan 7
111 44 Stockholm

Tel: 08 - 411 26 40
Fax: 08 - 411 24 71