långsiktigt & kostnadseffektivt

framgångsrika resultat

Microsoft Teams

Kan man jobba effektivt på distans?

Det finns idag ett flertal lösningar och tjänster på marknaden som är anpassad för samarbete inom företagen och ofta har man flera olika lösningar, varav ingen av dom är riktigt komplett och bidrar därför inte till ett effektivt samarbete.

Vår erfarenhet är att Microsoft Teams är ett av de absolut modernaste & flexibla samarbetsverktyget som idag finns tillgängligt på marknaden. 

Microsoft Teams är molnbaserat och man släpper löpande uppdateringar med ny funktionalitet för att underlätta och effektivisera för både företag och användarna.

Kortfattat så samlar Teams både interna och externa personer för konversationer såsom chatt & videomöten, till att dela filer & anteckningar, allt på en och samma plats, väl integrerat med resten av företagets Microsoftapplikationer.

Allt ifrån mindre bolag till större globala bolag på 1000-tals användare har upptäckt fördelarna och nyttan med att integrera och samarbeta i Teams och för flera av dessa bolag så har Xperta alltid varit en viktig faktor och samarbetspartner för att komma i mål med sina projekt. 

Xperta har lång erfarenhet av att arbeta med Teams och vi har idag ett nära samarbete med många av våra kunder och känner ett stort ansvar för att stötta dom i sitt fortsatta arbete med att utveckla och effektivisera arbetsmiljön för bolagen och deras användare.

Vill ni också ha hjälp och stöttning av en oberoende och erfaren partner, som kan erbjuda er allt ifrån förstudier för införande, till tekniskt införande samt managering och förvaltning av Teams mha. (Xperta Premium Cloud Services). 

Sist men inte minst kan vi också bidra med det kanske allra viktigaste när det kommer till Teams, nämligen stöd och förändringsledning vid införande i verksamheten, så tveka inte att höra av er.

Vänligen kontakta Erik Fryksén för mer information om hur vi på bästa sätt kan hjälpa er med Microsoft Teams.

Erik Fryksén: 070 948 3019 eller [email protected]

Läs mer här:Extern länk

Ett urval av våra kunder

Kontakta oss så ska vi hjälpa dig att spara både tid och pengar på att effektivisera ditt företags IT-infrastruktur.

Xperta AB
Jakobsbergsgatan 7
111 44 Stockholm

Tel: 08 - 411 26 40
Fax: 08 - 411 24 71